Voor het zesde achtereenvolgende jaar organiseert IZZ de Mooi Mens in de zorg verkiezing. Vanuit CMO hebben wij onze medewerker Marloes Dol aangemeld voor deze verkiezing én zij is door de jury genomineerd.

Marloes is een gedreven overledenenverzorgster die haar sporen verdiend heeft in dit speciale werk. Zij is een kei in het restaureren van overledenen bijv. na een ongeval.

Ook heeft zij samen met een collega een methode ontwikkeld voor het verplaatsen van haar bij overledenen bij wie het haar gedeeltelijk is afgeschoren (i.v.m. een medische behandeling) of verdwenen (bijv. na een ongeval).

Binnen CMO zijn we trots op al onze medewerkers. Maar je kunt maar één persoon aanmelden voor de IZZ Mooi Mens verkiezing. Onze keuze is gevallen op Marloes, maar door haar nominatie willen we graag laten zien hoe blij wij zijn met al die medewerkers bij CMO die hun werk met passie en bevlogenheid uitvoeren.