Afgelopen woensdagavond hebben maar liefst 130 professionals de lezing over postmortale zorg in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam bijgewoond.

Een van onze ervaren CMO’ers sprak die avond over alle mogelijkheden en onmogelijkheden rondom overledenenzorg. Er was veel interactie tussen publiek en spreker en men kon zelfs twitteren met de hashtag #ProfPMZ. Leuk om te zien dat ook dit aansloeg bij het publiek!

Wij willen onze gastheer van deze avond, het Sint Franciscus Gasthuis, nogmaals danken voor de gastvrijheid. We komen graag nog eens terug.

Onderstaand compliment kwam van Gerda, Nienke, Joke en Juliëtte uit het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Bedankt voor dit mooi compliment!

‘Wij willen onze complimenten overbrengen voor de goede verzorging. In de hal bij de hoofdingang werden wij al opgevangen, wat voor ons er prettig was omdat wij nog nooit in het SFG geweest waren. Hartelijk dank voor de koffie en de borrel, alles prima voor elkaar! En natuurlijk onze complimenten voor de inhoud van de avond, erg boeiend en informatief.’