skip to Main Content

Presentatie CMO bij JE UitvaartOp 15 maart 2017 organiseert JE Uitvaart in Zwaag een informatieavond met een presentatie over ‘de laatste zorg aan overledenen’ voor uitvaartondernemers, uitvaartleiders, overledenenverzorgers en bestuursleden van uitvaartverenigingen.

De presentatie van deze avond wordt verzorgd door Elly van der Sluis, eenheidscoördinator bij CMO voor Midden-Nederland en Noord-Holland, en Natasja van Schijndel, medewerker postmortale zorg senior bij CMO Noord-Holland.

Uitvaartondernemers hebben regelmatig te maken met een overlijden in het ziekenhuis. In een aantal ziekenhuismortuaria wordt het mortuarium beheerd door CMO. Maar wat doen de medewerkers van CMO precies na een overlijden en voordat de uitvaartleider de overledene komt halen? Welke protocollen worden er gevolgd en waarom?
Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de presentatie van Elly van der Sluis en Natasja van Schijndel.
Na afloop is er gelegenheid is tot netwerken en het stellen van vragen.

Bijwonen van de avond is gratis. I.v.m. de organisatie wordt u wel gevraagd zich vooraf aan te melden. Dit kan d.m.v. een mail aan info@je-uitvaart.nl

Wanneer? 15 maart 2017
Hoe laat? Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee klaar en om 19.30 uur start de presentatie.
Waar? JE Uitvaart, Factorij 45e2, Zwaag
Aanmelden: info@je-uitvaart.nl