skip to Main Content

Post-Mortem Care Professional vernieuwd!Bij de introductie van Post Mortem Care Professional werd er gebruik gemaakt van een samenstelling die vóór gebruik eerst verdund moest worden. De bacteriën die de ontbinding tegengaan werden pas actief als het product in aanraking kwam met water. Na het aanmaken was de oplossing  maximaal 3 dagen werkzaam. Vanuit de klanten kwam steeds de vraag of er geen mogelijkheid was om een vloeistof te leveren die direct klaar was voor gebruik.

Hard gewerkt
Daaraan is in de laboratoria van Qleans  de afgelopen maanden intensief gewerkt om aan deze wens te kunnen voldoen en niet zonder resultaat.

Direct klaar!
De vernieuwde vloeistof kan, onverdund, direct gebruikt worden voor de verzorging of holtebehandeling. U hoeft het product dus niet meer te activeren met water!  Zodra de vloeistof in aanraking komt met de bacteriën die de ontbinding veroorzaken worden de ‘goede’ bacteriën in Post Mortem Care Professional actief. Na opening van de fles is de vloeistof nog ruim een jaar werkzaam.

Op onze speciale site leest u meer.