mailMail bel(0345) 58 07 70        Specialisten in postmortale zorg & mortuariabeheer

Van hart tot hartDit jaar lopen twee collega’s van CMO de Dam-tot-Dam loop mee, met het team van het Fonds Slachtofferhulp. Ik ben trots op mijn collega’s Jacco van de Wetering en Kim Katsman die, namens Zorg Diensten Groep, voor het Fonds Slachtofferhulp deze grote uitdaging aangaan voor het goede doel!

Uitdaging
Heleen van den Tol en ik houden ook van uitdagingen. In 2015 maakten we met collega Merlinde Swiers een parachutesprong. In een klein, best wel rammelend vliegtuigje gingen we de lucht in. We zagen het prachtige Zeeuwse landschap vanuit de lucht en ik moest wel even slikken toen het deurtje openging en ik de sprong van mijn leven moest maken. Het was grandioos!

Van hart tot hart
Eind maart verzorgde Heleen een presentatie bij Natuurbegraafplaats De Hoevens. En terwijl we, na afloop hiervan, in het prachtige natuurgebied van De Hoevens  wandelden, werd er door Heleen weer een nieuwe uitdaging voorgesteld: De Omloop Goeree-Overflakkee: 110 kilometer wandelen binnen 24 uur. Een tocht over het strand en door unieke natuurgebieden. Een mooie, maar zware tocht. Met naast het verleggen van onze eigen grenzen, ook een goed doel voor ogen. Het bij elkaar gelopen bedrag zal door het Sophia Kinderziekenhuis  gebruikt worden voor onderzoek naar levensbedreigende hartritmestoornissen. Ik heb de uitdaging van Heleen aangenomen en loop 18 en 19 augustus mee!

Tijdens de voorbereidingen voor De Omloop hebben we al prachtige trainingswandelingen gemaakt. Er staat nog een aantal wandelingen op de agenda en de mooie omgeving van De Hoevens staat daarbij uiteraard ook genoteerd.

Actiepagina Heleen

Actiepagina Mariëlle

Mariëlle van Heteren, mei 2017