skip to Main Content
Dam tot Damloop

Kim Katsman in haar loopshirt.

Op zondag 17 september 2017 wordt de Dam tot Damloop gehouden. Twee van onze medewerkers lopen samen met team van Fonds Slachtofferhulp mee tijdens dit hardloopevenement om geld bij een te brengen voor het Fonds Slachtofferhulp. Hieronder volgt een update.

Kick-off
Op donderdag 16 juni 2017 vond de kick-off plaats van Dam tot Damloop 2017. Jacco en ik werden om 17.00 uur verwacht op het kantoor van Fonds Slachtofferhulp in Den Haag. Het was de eerste samenkomst van de lopers en een aantal medewerkers van Fonds Slachtofferhulp en er stond een workshop voor ons gepland. Na een korte introductie en een presentatie over wat Fonds Slachtofferhulp allemaal kan betekenen voor mensen, was het tijd voor de workshop.

Workshop
De workshop was uiteraard gericht op het hardlopen. Belangrijke vragen tijdens de workshop waren: ‘Wat voor doel heb je?’, ‘Hoe denk je dit doel te gaan bereiken?’, ‘Wat heb je daarvoor nodig?’ en ‘Hoe ga je om met een negatieve gedachtes en afleiding tijdens het lopen?’ Met behulp van kleine opdrachten en filmpjes kregen we informatie aangereikt en ook werden er ervaringen gedeeld.

Dam tot Damloop

Jacco van de Wetering

We eindigden de workshop met een visualisatie-oefening. Deze oefening kun je niet alleen voor het hardlopen gebruiken, maar in iedere situatie waarin je een prestatie gaat leveren.

Na het uitdelen van de loopshirt, was er gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Het was een leuke en leerzame bijeenkomst en we hebben veel zin in 17 september.

PS: Wilt u ons steunen? Dat kan door te doneren via de sponsorpagina’s van Jacco en Kim.