mailMail bel(0345) 58 07 70        Specialisten in postmortale zorg & mortuariabeheer

CMO aanwezig op Open Dag Groene Hart Ziekenhuis GoudaOp zaterdag 17 maart is de landelijke open dag van de zorg plaats.
Ook het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) opent op deze dag van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen. Het thema van de open dag is ‘Maak kennis met kunde’.
Tijdens de open dag is er veel aandacht voor innovaties in de zorg en de kennis en kunde die in het GHZ aanwezig is. Naast een wetenschapsmarkt kunt u ook deelnemen aan de GHZ University (zowel voor kinderen als volwassenen), is er een skillslab en is er een expeditie door het GHZ.

Ook Cura Mortu Orum heeft een informatiekraam tijdens deze Open Dag. Twee medewerkers van CMO Randstad zullen tijdens de Open Dag vragen beantwoorden en informatie verstrekken.

Lees meer over de Open Dag op de site van het Groene Hart Ziekenhuis. 

WEEK VAN ZORG EN WELZIJN 

CMO aanwezig op Open Dag Groene Hart Ziekenhuis GoudaDe Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!