mailMail bel(0345) 58 07 70        Specialisten in postmortale zorg & mortuariabeheer

Open Dag Streekziekenhuis Koningin Beatrix WinterswijkSantiz, locatie Streekziekenhuis Koning Beatrix (SKB), houdt op zaterdag 17 maart 2018 een Open Dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het ziekenhuis. De Open Dag is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de specialismen, medewerkers en de sfeer in SKB. Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur zelf ervaren wat SKB te bieden heeft. De toegang is gratis.

Programma
Er is voor jong en oud van alles te zien en te beleven. Bezoekers kunnen de röntgenkamer bekijken en diverse testjes doen. Door de uitgezette routes te volgen, komt u op plekken waar patiënten normaal gesproken niet komen, zoals bijvoorbeeld de energiecentrale. In de aanwezige stands in de hal en op de afdelingen geven medewerkers informatie over een afdelingen of behandelingen. Ook gezondheidspreventie door middel van gezonde voeding en voldoende beweging, krijgt op deze open dag aandacht.

CMO
Ook het mortuarium kan tijdens deze dag bezocht worden. Onze collega’s Remco Hoens en Robbin Reumer zijn in het mortuarium aanwezig zijn met een informatietafel en zij zullen korte rondleidingen verzorgen.

Dag van de zorg
Open Dag Streekziekenhuis Koningin Beatrix WinterswijkSKB sluit met deze Open Dag aan bij de Dag van de Zorg. Dit initiatief wil een maatschappelijk draagvlak creëren voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De zorg is immers één van de belangrijkste sectoren (ook economisch en op het gebied van werkgelegenheid) en heeft een groot maatschappelijk belang voor alle mensen, jong en oud.