skip to Main Content

Aanbieding VTU VakdagOp 26 september 2018 wordt de 2e editie van de VTU Vakdag gehouden.
CMO is uiteraard van de partij, samen met de andere bedrijven die de Zorg Diensten Groep vormen.

Aanbieding
Speciaal voor de beursbezoekers heeft CMO het product Post-Mortem Care Professional eenmalig in de aanbieding. U kunt tijdens de VTU Vakdag ons product Post-Mortem Care Professional met 10% korting aanschaffen.
Na ondertekening van het ontvangstformulier, kunt u de fles gelijk meenemen. De factuur ontvangt u later!

Reserveer vooraf!
We nemen maar een beperkt aantal flessen mee naar de Vakdag. Om er zeker van te zijn dat u gebruik kunt maken van deze actie, is het mogelijk om vanaf vandaag uw exemplaar te reserveren. Stuurt u een mail naar verkoop@zdg.nl onder vermelding van VTU Vakdagactie met het aantal flessen dat u wilt aanschaffen.