skip to Main Content

Vacature: zorgmanager

Op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid? Heb jij ervaring met leidinggeven en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Als zorgmanager ben jij verantwoordelijk voor Noord-Nederland (Noord-holland, Utrecht, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen) bestaande uit diverse eenheden.

Binnen de regio werk je nauw samen met je collega zorgmanager en lever je een bijdrage aan het realiseren van het beleid binnen CMO. Je geeft daarbij leiding aan +/- 40 medewerkers in jouw werkgebied. Als zorgmanager heb je een belangrijke rol in het coachen van je medewerkers en ben je binnen je regio verantwoordelijk voor een optimale personeelsbezetting.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële resultaten en de kwaliteit van de diensten binnen jouw regio. Zo initieer je waar nodig verbetertrajecten en veranderprocessen aan de hand van evaluaties met betrekking tot tevredenheidsonderzoeken, nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en/of veranderende wet- en regelgeving. Hierbij krijg je alle ruimte om je commerciële vaardigheden in te zetten. Scherpte, verantwoordelijkheid en ondernemerschap staan hierbij centraal.

Je hebt daarnaast een prominente rol in het management team van de Zorg Diensten Groep en zorgt proactief voor verbinding met de andere werkmaatschappijen, je draagt bij aan de strategie van de groep en de uitvoering hiervan. Met andere woorden je draagt actief bij aan de buy & build strategie van de Zorg Dienstengroep waarbij innovatie, daadkracht en persoonlijk leiderschap belangrijk zijn.

De werktijden
Het werk in de uitvaartbranche is vanzelfsprekend geen 9 tot 5 baan. Het plannen van je werkzaamheden is dan ook een uitdaging maar zeker noodzakelijk. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en zijn qua werktijden zoveel mogelijk zelf in te delen. Het kan voorkomen dat er ook buiten jouw reguliere werkdagen een beroep op je wordt gedaan. Dat is voor jou geen probleem.

Over CMO
Cura Mortu Orum Mortuariabeheer (CMO) is marktleider op het gebied van postmortale zorg. CMO levert postmortale zorg in ziekenhuizen, thuissituaties en verpleeghuizen van eenvoudige tot meervoudig complexe aard. Tevens ondersteund CMO met haar dienstverlening de politie en justitie.

De komende jaren willen wij de organisatie samen met jou verder professionaliseren om verder te kunnen groeien in bestaande en nieuwe marktsegmenten. Kortom een periode met veel uitdagingen en kansen waarin zowel jij als de organisatie de kans krijgt om door te groeien en te blijven ontwikkelen.

CMO is onderdeel van Zorg Diensten Groep.

Wat wij bieden

 • Een goed salaris op basis van 40 uur (cao uitvaartbranche)
 • Een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Goede pensioenregeling
 • Een prettige, collegiale werksfeer
 • Veel ruimte voor eigen initiatief
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling
 • Lease auto
 • Laptop, tablet en mobiele telefoon

Jij

 • Hebt een hbo werk- en denkniveau
 • Hebt ruime ervaring met leidinggeven bij voorkeur in de gezondheidszorg
 • Hebt affiniteit met de uitvaartbranche
 • Bent enthousiast, flexibel, stressbestendig en je hebt humor.
 • Hebt goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Hebt een coachende werkstijl en je bent in staat om medewerkers te inspireren en te motiveren.
 • Werkt graag zelfstandig en je bent ondernemend

Klinkt dat goed?
Stuur dan je cv en korte motivatie naar Tessa Alblas, HR-adviseur: t.alblas@zdg.nl