CMO collega’s aan het woord tijdens de coronacrisis

Een aflevering van Frontberichten van BNN VARA waarin onze collega Miranda vertelt over haar werk bij CMO ten tijde van het coronavirus. De manier waarop het wordt verteld is indrukwekkend en het raakt je. Het geeft echt een inkijkje in het werk!

Over Frontberichten: ‘Mensen die de Nederlandse samenleving door deze crisis slepen houden via vlogs het land op de hoogte van hoe zij deze periode beleven. Een dagelijkse update met berichten van de frontlinie.’

Bekijk de aflevering

Een aflevering van Frontberichten van BNN VARA waarin onze collega’s vertellen over hoe ze te werk gaan tijdens de coronacrisis. Het is mooi om zien dat hun werk er echt toe doet, ondanks dat het ook een zeer moeilijke tijd is.

Over Frontberichten: ‘Mensen die de Nederlandse samenleving door deze crisis slepen houden via vlogs het land op de hoogte van hoe zij deze periode beleven. Een dagelijkse update met berichten van de frontlinie.’

Bekijk de aflevering

Onze collega’s Miranda, Ineke, Arina en Ank bespreken hun werkzaamheden op de radio bij het Zeeuwse programma Zeeland Wordt Wakker. Het beroep wordt beschreven als ‘bijzonder beroep’. Mooi om te horen dat de radio aandacht besteedt aan ons mooie beroep.

Over Zeeland Wordt Wakker: in het radioprogramma Zeeland Wordt Wakker praten ze iedere werkdag rond 8.50 uur met een Zeeuw voor wie het niet mogelijk is om in coronatijd thuis te werken, van bakker tot zorgpersoneel.

Beluister de aflevering