skip to Main Content

Glenn van Kreij,
Uitvaartverzorging Duijf

In september hebben wij op de UitvaartVakbeurs van de VTU in Gorinchem met CMO gesproken over het verzorginsproduct Post Mortem Care Professional.  Sindsdien hebben wij de flacon met de vloeistof in gebruik genomen en een tiental laatste verzorgingen en technische handelingen met dit product uitgevoerd. U moet hierbij denken aan: reinigen van het lichaam, geslachtsdelen, gelaat (ogen, neus, oren), dieptereiniging (mond, keel). 

Wat ons erg opvalt na het gebruik van deze vloeistof is dat de huid soepel blijft en niet uitdroogt en dat er geen nare geur ontstaat. Er is in de loop van de dagen weinig tot geen achteruitgang en er ontstaan geen verkleuringen. Het resultaat is geweldig naar onze mening! De vloeistof is makkelijk aan te lengen en de flacon doseert makkelijk bij het vernevelen (de flacon is wel even wennen). Maak niet te veel vloeistof aan want na 3 dagen kun je het weggooien. Zonde!
Normaal zijn wij als uitvaartonderneming huiverig voor nieuwe verzorgingsmiddelen en houden we erg vast aan onze eigen middelen en technieken. Maar we  zijn erg blij dat we Post Mortem Care Professional een kans hebben gegeven. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.