skip to Main Content

Aanvragen klinische lessen

Binnen ziekenhuizen en zorginstellingen verzorgt CMO ook klinische lessen op het gebied van postmortale zorg. Een vakdocent of één van onze verzorgers komt uitleg geven over de werkzaamheden van CMO. Deze uitleg wordt ondersteund door een PowerPointpresentatie. Tijdens de klinische les wordt uitleg gegeven over de hele procedure vanaf het moment dat een patiënt is overleden tot aan het ophalen van de overledene uit het mortuarium door de uitvaartverzorger. Er zal ook voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen. Eventueel behoort een rondleiding door het mortuarium tot de mogelijkheden (uiteraard alleen als de ruimte op dat moment vrij is).

Deze klinische lessen kunnen kleinschalig zijn (zoals bijvoorbeeld op een specifieke verpleegafdeling) of als aanvulling op een scholingsdag of symposium.

Voor afdelingen Verloskunde is een aangepaste presentatie beschikbaar. Onze medewerkers komen ook op deze afdeling graag het traject rondom levenloos geboren en overleden kindjes toelichten.

CMO is tevens regelmatig aanwezig op open dagen van ziekenhuizen en zal zich ook graag in uw ziekenhuis op de Open Dag komen presenteren.

Wilt u een dergelijke klinische les in uw instelling door CMO laten verzorgen?

Dan kunt u contact opnemen met Heleen van den Tol via h.nelisse@zdg.nl of telefoonnummer 0345 580 770.

Meer informatie

Neem contact op met de afdeling relatiebeheer van CMO via
T (0345) 580 770.
E relatiebeheer@zdg.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.