skip to Main Content

Hoe veilig is het gebruik van Post-Mortem Care Professional?

PMC en agressieve middelen?

Het belangrijkste werkingsmechanisme van Post-Mortem Care Professional betreft het ‘opeten van de biofilm’. Dat is iets waar een klassiek chemisch conserveringsmiddel of lichaamsreiniger minder goed in is (en bij lang gebruik slecht in is).

Doordat de Quorum Sensing techniek de biofilm afbreekt, is de inzet van agressieve periodieke producten niet meer noodzakelijk.

PH waarde van Post-Mortem Care Professional

  • Post-Mortem Care ProfessionalPost-Mortem Care Professional is een natuurlijk product en de pH waarde is niet schadelijk of zuur.
  • De pH waarde van dit product ligt tussen de 7,5 en 9,5 pH, wat perfect neutraal is. Hierdoor is Post-Mortem Care Professional niet schadelijk voor mens, dier en milieu.
  • Ook is het veilig te gebruiken i.c.m. verzorgingsmaterialen.
  • Post-Mortem Care Professional valt ook niet onder de ADR richtlijnen (de richtlijnen voor vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg).

Biologisch afbreekbaar

Post-Mortem Care Professional: het veilige alternatief

Post-Mortem Care Professional bestaat uit geheel natuurlijke micro-organismen. Het product is hierop getest en daarom zijn er geen waarschuwingsetiketten of Risk&Safetyinformatie op de fles aanwezig. Ook voldoet het product aan de eisen die het Oeko Fonds te Luxemburg stelt aan ‘groene producten’.

Dit product is veilig voor mens, dier en milieu, hoog geconcentreerd, 100% zonder chemicaliën en daarom volledig biologisch afbreekbaar.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.