skip to Main Content

Waarom zou u kiezen voor Post-Mortem Care Professional?

Samen werken aan een mooie, gezonde, en duurzame wereld

Chemische conserveringsmiddelen zijn schadelijk voor mens, dier en milieu. Om uw medewerkers tijdens het werk niet bloot te stellen aan gevaarlijke stoffen of chemicaliën, kunt u kiezen voor dit milieuvriendelijke product. Dat betekent dat u geen maatregelen hoeft te nemen om blootstelling aan gevaarlijke stoffen te beperken of te voorkomen. Op deze manier kunt u als werkgever een gevaarlijke stof vervangen voor een veiliger alternatief en zorgt u voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, waardoor uw medewerkers langer fit en gezond blijven.

Tevens hebt u de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig (voor u, uw medewerkers én de nabestaanden) de uiterlijke ontbindingsverschijnselen die na overlijden optreden te beperken.

U verstoort met dit product het leefmilieu van de bacteriën die de ontbinding veroorzaken, waardoor u er voor kunt zorgen dat de conditie van de overledene langer goed blijft.

Post-Mortem Care Products gelooft samen met Qleans dat een schone en duurzame toekomst fundamenteel is voor de hedendaagse maatschappij. Ondernemingen vormen een essentieel onderdeel van deze toekomst en tevens bij de bewustwording van het belang van duurzaamheid. Vanuit de overtuiging bij te dragen aan het bewust duurzaam ondernemen en gezamenlijk werken aan een écht schone toekomst, introduceren we samen met Qleans Post-Mortem Care Professional.

Post-Mortem Care Professional

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.