skip to Main Content

Waarom CMO?

CMO is gespecialiseerd in het gehele pakket aan postmortale zorgdiensten, zowel professionele noodzakelijke zorg als wenselijke zorg. We verrichten onze diensten vanaf het moment van overlijden tot aan de overdracht van het lichaam aan de uitvaartverzorger. De vergoeding voor de postmortale zorg declareren we aan de uitvaartverzorger.

Altijd bereikbaar
De specialisten van CMO zijn professioneel, compleet uitgerust en altijd bereikbaar. U kunt te allen tijde een beroep op ons doen, bijvoorbeeld wanneer u te maken hebt met capaciteitsproblemen. Of wanneer er behoefte is aan verregaande gespecialiseerde kennis. Ook wanneer het overlijden ’s nachts plaatsvindt, zijn onze specialisten direct bereikbaar en snel op locatie.

Gericht en persoonlijk
Het kan zijn dat nabestaanden direct na het overlijden willen starten met de laatste verzorging. Soms willen zij daarbij aanwezig zijn, of (een deel van) de verzorging zelf uitvoeren. De CMO professional begeleidt de nabestaanden daarbij. Gericht en persoonlijk, zodat de dienstverlening volledig naar wens wordt verzorgd.

Onafhankelijk
We werken op afroepbasis en afspraak is bij ons afspraak! We streven naar de optimale vorm van partnerschap: wanneer u ons nodig hebt, staan wij voor u klaar!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons werk en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.