skip to Main Content

CMO en European Innovation Funeral AwardsOp 10 oktober 2017 vond in Breda de jurydag van European Innovation Funeral Awards plaats. Tijdens deze jurydag presenteerden Heleen van den Tol-Nelisse, zorgmanager van CMO, en Jan de Rooy, mede-eigenaar van Qleans – Smart Solutions, het postmortale verzorgingsproduct Post-Mortem Care Professional.

De jury had de moeilijke taak uit de vele inzendingen een aantal genomineerden te kiezen voor de Award. Dat daarbij de keuze helaas niet op Post-Mortem Care Professional is gevallen, vinden we uiteraard jammer.
We wensen de bedrijven die wel genomineerd zijn, heel veel succes bij de toekenning van de Award in november.

Post-Mortem Care Professional: het veilige alternatiefCMO en European Innovation Funeral Awards
Post-Mortem Care Professional bestaat uit geheel natuurlijke micro-organismen. Het product is hierop getest en daarom zijn er geen waarschuwingsetiketten of Risk&Safetyinformatie op de fles aanwezig. Ook voldoet het product aan de eisen die het Oeko Fonds te Luxemburg stelt aan ‘groene producten’.
Dit product is veilig voor mens, dier en milieu, hoog geconcentreerd, 100% zonder chemicaliën en daarom volledig biologisch afbreekbaar.

Post-Mortem Care Professional
Post-Mortem Care Products gelooft samen met Qleans dat een schone en duurzame toekomst fundamenteel is voor de hedendaagse maatschappij. Ondernemingen vormen een essentieel onderdeel van deze toekomst en tevens bij de bewustwording van het belang van duurzaamheid. Vanuit de overtuiging bij te dragen aan het bewust duurzaam ondernemen en gezamenlijk werken aan een écht schone toekomst, hebben we samen met Qleans Post-Mortem Care Professional geïntroduceerd.

Bestellen?
Dat kan via verkoop@zdg.nl. Een fles Post-Mortem Care Professional kost € 60,00 incl. BTW, excl. verzendkosten.